Kommer hålla...

Nu mer håller jag hus på ---> http://equiamatore.blogg.se/
Läs där och jag ska försöka uppdatera här när jag hinner och kan :)

Undanlagt!

Måste bara säga att jag får alltid GRYM service på Hööks & Charlies! Ringde nyss till hööks och frågade lite om tränset på bilden nedan och jag blev lite osäker ifall ofelia verkligen skulle passa i det och då sa hon att det var inga problem att "köpa" och prova och sedan lämna tillbaka om jag var missnöjd osv. Hoppas hon passar i det, men pannbandet ska bytas till de tvådelade swarowski från Kyro.
/ Nathalie

Mantorp stopp imorgon!

Länge sen jag var här nu men jobbar förfullt och på fritiden umgås jag med Sofia & Linda om jag inte är i stallet då såklart!

Imorgon ska vi åka till Mantorp med ofelia för att mäta henne! Vi ska starta lite lokala nu till slutet av sommaren och hela hösten! Första lokala för oss blir i Grankärr sedan logen och även norrköping! Kul va? Vet inte ifall jag har så mycket nya bilder men här har ni några på min lilla sötsak!




/ Nathalie

nämen ... kolla kolla..

Tyckte det här var lite kul faktiskt! Tog jätte fina portträttsbilder på ofelia för någon vecka sedan och då hade hon ju det två delade pannbandet på dig! och så tänkte jag bara skicka in till Kyro Riding Gear för att visa hur fint det blev och tacka för god service, men kolla in inlägget! Sicken snygghäst hon fick med ;) http://kyro.blogg.se/category/kundbilder.html

RSS 2.0