Hoppträningen

Igår var vi på hoppträning, och det gick super bra faktiskt. Min ridning har blivit så mycket bättre och det märks ju på Ofelia också, ju bättre jag rider desto bättre blir Ofelia ;) Vi hoppade kombinationer och även omhoppnings svängar med jag som har unghäst fick hoppa omhoppningen i större bågar som en 8 ungefär. Här är lite bilder








Haha älskar bilden!




Skönt med påsklov.

Det är så skönt med påsklov, få sova ut lite och inte stressa. Nu ska jag åka till stallet och fodra hästarna, har sån lust att åka till stan och kolla på lite häst prylar.. får se hur det blir med det.



Dags att införskaffa...

Känns som det är dags för mig att införskaffa mig en sådan här på bilden nedan, en minihästbuss. Grymt smidigt och helt enkelt bäst att ha. Nä men alvarligt jag måste skaffa en egen buss snart, kan inte låna hellstets hela tiden. (Jag måste vara jätte jobbig som ringer varannan helg och vill låna bussen hehe.) Vad tycker ni är "bäst/smidigast" transport eller minibuss?

ÅH dör lite när jag ser denna, har blivit lite förälskad. Pappa föll ju lite svagt oxå, (hihi) snygg färg och allt ser så snyggt ut. Skit smidigt att ha allt på samma ställe också, slippa krångla med transport koppla på och av hela tiden. håller någon med mig?

Helt slut..

PHU jag är helt slut efter dagens hoppträning i Grankärr. Hade inte ätit ordentligt på hela dagen minus för det. Plus att jag var rätt trött iom att jag hade tränat gymnastik i 3h innan, så jag är rätt sliten nu! men nog om MIG dags att berätta lite om hur det gick på hoppträningen. Vi hoppade en kombination vilket gick sisådär hon svängde av innan hindret jätte svårt för mig att styra henne men det löste sig sen, hon drog jätte mycket mot hindrerna eller så var det jag som var lite för svag för att jag inte ätit ordentligt. Men helheten var rätt ok ändå, inte den bästa hoppträningen men vi tar oss säkert igenom det här som vi gjort förr. Nästa onsdag blir det hoppträning och på söndagen ev en dressyr träning för Anna karin i grankärr, jag måste verkligen komma iväg på en nu! Kan ju träna dressyr grunder hemma oså men nu vet jag inte hur jag ska fortsätta utbilda mitt lilla hjärta, så ett dressyrpass vore inte fel ;)


snart hoppträning...

Ska snart iväg till stallet och förbereda min pärla, ska snart åka och hoppträna. funderar på vad jag ska ha för "outfit" haha sån nörd jag är.

Vad vill ni att jag ska blogga om ? någon som vill se/veta något om mig eller ofelia?



Dressyr

Dålig jag är på att uppdatera! Igår red jag iallafall dressyr på fältet. Det var jätte mysigt hon har blivit så duktig och börjar lyssna och koncentrera sig mycket mer nu! Hon är jätte fin i höger varv men vi måste verkligen jobba mer i vänster där är hon jätte stel. Red i 30 min igår ungefär, det var jätte varmt plus att hon var ganska trött närjag tog in henne igår. Kan ju bero på att hon har fått stå ute nu när det har varit så varmt. Här kommer lite bilder från igår.






Rosa Outfit.
Ridbyxor: Hööks
Huvtröja: Grennaskolan
Benlindor: Ekohallen >.<
Schabrak: vet ej?


Söndags bilder



två bilder ifrån söndags..


Gårdagens träning

Går

Igår red jag ett dressyrpass på ridbanan! Jätte härligt men dammigt. Övade mycket på tempoväxklingar och galoppfattning ifrån skritt. Det gick ganska bra, övade också på hennes form i trav då hon kan bli väldigt stel och höjer huvudet i traven, inte bra. Jennifer och hennes kompis Josefin var med och fotade.










Min lilla pärla är helt slut.


Man & Svans tips..

Här kommer ett tips på Glansspray ifrån mig. Jag använder mig av TIB horse pälsglans, den är verkligen super bra, reder ut tovar tar bort skit/smuts ifrån svans och man. Och den luktar ljuvligt gott. Nästan så jag vill ta den på mig själv hehe. Kostar 180 kr och den räcker länge!!



Gårdagen i grankärr

Var ju som sagt i grankärr igår coh det var jätte trevligt! Kollade på alla snygga ekipage och det var helt underbart väder som tur va. Grankärrs ombyggda "nya" utebana är sååååå fin. Åh jag längtar tills vi tar oss ut på lokala tävlingar..
Har tre tävlingar i maj som jag ska åka på. KM på grankärr och KM på logen sedan kanske en träningstävling i grankärr.

Snart bär det av mot grankärr..

Ska vara med och hjälpa till på Grankärrs Ridklubb för att det är Lokal hoppning - ponny. Ska stå som ridhusdörssvakt och släppa in och ut hästarna :) Kul då kan jag ju kolla också. Jag ska rida en sväng ikväll med mina systrar jennifer och stephanie. De ska rida Zelica och jag på min lilla pärla. Kommer inte kunna uppdatera så mycket under dagen, men jag ska få min lilla skit till syster Jennifer att gästblogga vad tycker ni om det ? ;) 





Hoppning på hemmaplan..



Idag hoppade vi lite lätt på hemmaplan, prövade på att hoppa lite högre höjder och det gick hyfsat bra. Hon har teknik, det är bara att vi måste jobba lite mer på det, och det gör vi ju också ;)
Mötte upp Marion i ridjhuset hon red Bunny. Imorgon tänkte hon och jag ta en tur ut i skogen hoppas det är fint väder då! Ska ju vara med som vakt eller något liknande på Lokala hopptävlingen i grankärr imorgon också! Lär bli fullt upp imorgon. + gymnastik JIPPIE. haha tur att vi har påsklov nu! Här kommer lite bilder från dagens ridpass.






Hon tar i ordentligt när hon hoppar det ser man här..



Gårdagen..

gårdagen var inte så lyckad som jag hade tänkt mig.. Hade planerat jätte bra hur vi skulle rids osv, men ofelia hade tappat en sko igen! dumma dumma duuummma sko. Ska gå en tappsko utbildning så jag från och med nu kan slå på tappsko själv! Jaja, hoppas fia kan hjälpa mig slå på för min hovslagare kunde inte komma förens nästa vecka och så länge kan inte hon stå!! :/

Naturbilder..


















De flesta bilderna är tagna av min syster jennifer!


Lite bilder..

Från igår i stallet..






Nu måste jag åka till stallet för snart kommer min hovis Pernilla och ska slå på tappsko på min lilla älskling.

Foto..

Här kommer lite natur bilder som jag fotat under helgen med en Canon, snäppet under proffsfotografkamera.



Det strular med att lägga upp bilder men jag lägger upp mer så fort det går.


Ridstövlar..

Är på jakt efter ett par snygga causal ridstövlar. Här är tre stycken ridstövlar från Hööks.
Nr 1
Nr 2
Nr 3

Själv tycker jag nog att Nr 1 är finast, kanske beror på att det är såna jag är på jakt efter..
Vilka tycker ni är snyggast?


Nytt i garderoben..

Här kommer en dagens outfit på moi från i Torsdags.

Min nya jacka


Och min nya JW keps. Älskar jackan och kepsen! i Torsdags spöregnade det ute och jackan höll till 100%



RSS 2.0